Vuosaari webloki

keskiviikkona, marraskuuta 17, 2004

Matkitaan Israelia


Tänään oli jommassa kummassa työmatkailmaislehdessä (100 tai Metro) pikku-uutinen, jossa kerrottiin Israelin tehneen Jordanialle valituksen pulun peestä. Pulut käyvät ahmimassa Jordanialaisessa satamassa (tais olla Agaba) vehnäjyviä ja lentävät sitten Eilatin kaupunkiin märehtimään niitä ja tekemään tarpeitaan. Se kuulemma vaarantaa turismielinkeinon. Kuulosti aluksi Aprillipilalta, mutta tietääkseni nyt ei ole huhtikuu, joten totta se kai on?
Minäkin halua valittaa puluista, vaikka linnuista muuten pidänkin. Columbuksen alikulkutunnelin läpi ei voi kävellä tahrimatta kenkiään siihen itseensä. Sinne on majoittunut arviolta parin kymmenen pulun parvi pesimään. Ensin ne pesivät betonirakenteen raossa, mutta sen joku taho verkotti, joten pulut siirtyivät lamppujen päälle. Saavatpahan munat haudottua helpommin lampun lämmössä, ja kai siitä muutenkin on puluille hyötyä - keskuslämmityksestä.
Mutta mutta..., kengät on aina töhnässä kun siitä alta kävelee, ja minä kävelen joka päivä. Lisäksi sitä odottaa koska napsahtaa yläilmoista frisyyrille biobrylkreemit.
Kenelle tästä nyt oikein urputtaisi? Kaupungin joku instanssi varmaan.

Posted by Hello