Vuosaari webloki

torstaina, syyskuuta 16, 2004

Kunnallisvaalit, Kokoomus ja Vuosaari

No niin, kun kerran sain edelliseen viestiini jo kommentinkin liittyen Kokoomuksen ehdokkaaseen Reimaan, niin aloitetaan sitten ruiskukista. Tällaisella verkkofriikillä kuin minä, käy ensimmäisenä mielessä se, että onko ehdokkalla www-sivuja? Sieltä saisi helposti tietoa, kun ei luonne oikein taivu mihinkään poliittisiin tilaisuuksiin tai torikokouksiin. Vuosaarelaisia ehdokkaita on Helsingin Kokoomuksen www-sivujen mukaan kolme.


Selvä, siis 66% ehdokkaista on kotisivut, olkoon tämä ensimmäinen tunnusluku, jolla mittaan ehdokkaita ;) Tosin vastahan nämä ehdokkaat julkistettiin, että kerkiihän sitä sivut tekemään tuo Tuirekin, mutta ei ääniä ilman sivuja, se on minun mottoni. Plussaa annettakoon Helsingin kokoomuksen sivuille, josta ehdokkaat löytyivät heti ilman tuskaa, hyvä! Selvää Vuosaarelle omistautumistakin on, sillä Kokoomuksella on ehdokkaiden lisäksi Vuosaaren Kokoomus ry, paikallisyhdistyskin.
Palaan varmaan vielä jatkossa heihin uudelleen, on tässä välissä käytävä läpi nuo muutkin yritäjät. Lopuksi aion tehdä koosteen, jossa jaetaan pisteitä (ääniä?).